Wie voelt zich thuis bij D&U?

Van akkerbouwer tot sitebouwer en van laboratorium tot industrieel productiebedrijf. Sommigen zijn net als starter bij ons gekomen en anderen kennen we al drie generaties. De klanten van D&U zijn niet zo makkelijk in een hokje te stoppen. Maar de volgende klantprofielen zijn opvallend goed vertegenwoordigd:

De professionele manager

Ze hebben de financiële organisatie prima voor elkaar, zoals je van een organisatie van die omvang (50 tot wel 500 medewerkers) mag verwachten. We hebben het over professioneel geleide (joint ventures van) midden- en grootbedrijven, grotere familiebedrijven en zorginstellingen. Ze zetten D&U primair in voor de wettelijke controle van de jaarrekening. Ze verwachten alle professionaliteit en scherpte die voor de controletaak nodig is. Maar ook de betrokkenheid en het ondernemerschap om met bruikbare feedback te komen: risico-analyse, verbeterpunten en toekomstige ontwikkelingen om rekening mee te houden.

De ambitieuze ondernemer

Mensen die knokken voor hun grote doorbraak. Als die komt dan moeten opnieuw alle zeilen worden bijgezet. Ze verwachten van D&U snelle en adequate ondersteuning op uiteenlopend gebied: het inrichten van de financiële administratie, salarisadministratie, financiering van de groei, aanpassen van de juridische structuur (rechtspersoonlijkheid), fiscaliteit, enz. Een deel van hen is als starter bij D&U gekomen! 

De moderne agrarische ondernemer

Het bedrijf lijkt amper nog op de boerderij die ze ooit van hun ouders hebben overgenomen. En ze weten dat ze moeten blijven meebewegen met veranderingen in de markt en de (milieu)wettelijke omgeving. Daar horen ook moderne administratieve systemen bij. Ze verwachten van D&U praktische ondersteuning op basis van gedetailleerde kennis van hun juridische en economische omgeving. Maar ook een luisterend oor en het vermogen om mee te denken en te adviseren over ondernemersbeslissingen.>

De actieve vermogende particulier

Ze hebben met hard werken een vermogen opgebouwd, meestal in een eigen bedrijf. En ze hebben nog lang geen zin om op hun lauweren te rusten. Ze zijn actief als bestuurder, coach, interim manager of informal investor. D&U helpt hen om greep te houden op hun deelnemingen en andere belangen. Ook stippelt D&U uit hoe het opgebouwde vermogen bijvoorbeeld op een fiscaal gunstige manier naar kinderen kan worden overgeheveld.
 

Contact

  • Sylviuslaan 8
  • 9728 NS Groningen